lunes, marzo 12, 2007

Mostra d'Entitas de Gràcia, Març 2007,.....Història d'unes il·lusions

Divendres 10 de Març, després de guarnir els estands, la inauguració

Vaig anar divendres a la nit a visitar la Mostra d’entitats que es feia a Gràcia, al Passeig de Sant Joan. Feia goig veure les persones, com transmetien les seves il·lusions en cadascuna de les paradetes o estands.


Quina satisfacció, orgull, es desprenia en les mirades que anava captant de totes i cada una de les persones que hi havia de les 97 Entitats que hi eren presents. En els estands havien muntat tots tipus d'informació mostrant les seves actuacions i els seus projectes. La feina havia estat ben feta, tots i totes havien col·laborat en guarnir els estands i estava tot preparat per abordar un dissabte i un diumenge amb actuacions, debats i xerinola.

Cada una de les persones de les Entitats i Organitzacions tenien clar que volien aprofitar les dues jornades del cap de setmana per mostrar als assistents, que fan moltes coses , molt bones per a tots/es i que durant aquests dos dies, creixeria, sens dubte, la participació dels veïns/es, amics/gues i ciutadans/es en general. "No és gratuït", pensaven totes i tots, que “estiguem a Gràcia, al barri de les Gràcies”, un nucli de la ciutat actiu, engrescador i model d' ingeni, creativitat i participació.

Gràcia, un districte que en la nova concepció de la Barcelona dels Barris conté, encara, moltes més capacitats per desenvolupar i desencadenar els seus potencials amb els seus 5 motors: Vallcarca i els Penitents (entre coves i massos), El Coll (deu segles d’història), La Salut( els seu Park Güell), La Vila de Gràcia (de plaça en plaça), El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova (la nova Gràcia de l’est).

Totes i tots tenien grans expectatives, però es resumien en:

  •  Trobar “Noves Energies” entre els components de les seves Entitats i reactivar-les.
  •  Trobar “Nous/ves afiliats/des”.
  •  Trobar sinèrgies amb altres grups i complicitats amb les organitzacions empresarials, comerços i administracions.
  •  TROBAR Patrocinadors (Patrocin@d’or)
Les forces del vent, es van endur les il·lusions?

Però les “forces del vent”, pel que s’ha pogut observar, no estaven al seu costat, i, l' endemà , el dissabte, PUM , PUF , CATAPLOFF!!!!! Se?n va endur les carpes i una fila d'estands , deixant per terra, no només fulletons, làmpades, pòsters i cartells, “el vendaval” se'n var endur TOTES AQUESTES EXPECTATIVES i les il·lusions de tots i totes, almenys pel moment van quedar tirades per terra, com si hagués estat un somni. Com es recupera aquest somni, si tens alguna idea envia-la a: lagraciadelesentitas@gmail.com

2 comentarios:

Anónimo dijo...

donç , en aquest enllaça queda reflexada una imatge de aquestes il·lusions

http://imaginacio.googlepages.com/firad%27entitas

Macandrioo dijo...

Há SEMPRE um antes e um depois
de qualquer uma das fases que compõem a construção de qualquer situação inusitada